Resultaten wedstrijd DMT 20/01/2024

Zaterdag 20 januari beten de gymnasten Dubbele Mini trampoline in het A en B niveau de spits af.

Voor onze kersverse juryleden Laura en Lars, wat het ook een spannend moment! Ook zij mochten voor de eerste keer jureren bij de dubbele mini trampoline.

Jasper en Noemi mochten als eerste starten op de trampoline.

Jasper, die vorig jaar nog in het instapniveau zat, sprong een zeer knappe wedstrijd. Met de nodige zenuwen, bracht hij zijn 3 reeksen tot een mooi einde.

Noemi die deze keer sprong zonder Lore die met een blessure zit, hoefde haar maatje niet te missen op de vloer. Lore kwam supporteren en dat deed Noémi duidelijk plezier! Ook Noémi sprong met glans haar drie reeksen.

Emma had een mindere dag. 2 vallen tot op de billen, maar met haar enthousiasme komt dit helemaal snor voor de komende wedstrijden.

Joren, die voor het eerst in het A-niveau springt, moet voortaan wat meer moeilijkheid springen. Een overgangsjaar waarbij kijken, leren, ondervinden en voelen een must is. Hij bracht zijn 2 reeksen tot een zeer mooi einde. Geen finale voor hem, maar een positieve wedstrijd die een bronzen medaille opleverde voor Vlaams-Brabant!

De volgende 2 rakkers die aan de beurt kwamen, waren Robbe en Elias. Robbe, een kerel waar alles perfect moet zijn, en Elias die op de laatste nipper een paniekske kan uitslaan, hadden duidelijk veel aan elkaars steun! Elias was rustig en stormde zich 3 keer naar een landing binnen het landingsoppervlak. Knap! Robbe sprong op 1 landing na, een prachtige wedstrijd! Elias nam voor Vlaams Brabant een Zilveren medaille naar huis, Robbe en bronzen. Knap werk boys!

Als laatste begon Mauro aan zijn 3 reeksen. Met nog wat te weinig moeilijkheid in zijn categorie, maar een enorme gedrevenheid, sprong hij 3 knappe reeksen.

Hieronder enkele sfeerbeelden van de wedstrijd.
Veel kijkplezier!

Vorige
Vorige

Resultaten wedstrijd trampoline 21/01/2024

Volgende
Volgende

Resultaten wedstrijd trampoline 06/01/2024